Субота, 20 Квітня 2024, 18:15:15
| RSS
 Сайт радіоаматорів м. Прилуки
Головна Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Клуб радиолюбителей "Прилуки" » Мероприятия проводимые клубом и вопросы клубной жизни » Спортивне свято “Спорт єднає усіх” на стадіоні "Супутник"
Спортивне свято “Спорт єднає усіх” на стадіоні "Супутник"
ut3rzДата: Середа, 07 Вересня 2016, 07:46:53 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Всего сообщений: 330
Репутация: 21
Сейчас Вне сайта


10 вересня 2016 року з нагоди Дня фізичної культури і спорту України
на стадіоні "Супутник" відбулось

загальноміське спортивне свято “Спорт єднає усіх”
за участю радіоклубу "Прилуки"





На фестивалі спорту була присутня вельми цікава спортивна організація – радіоклуб «Прилуки», який представляв технічний вид спорту – радіоспорт. Радіоклуб об’єднує в собі радіоаматорів різного віку і різних категорій від пенсіонера до керівника підприємства, але однаково закоханих в радіо.
На стенді радіоклубу була представлена радіоапаратура для зв’язку з радіоаматорами усього світу, просто зі стадіону була можливість зв’язку з радіоаматорами усіх континентів. Також на стенді були представлені спортивні досягнення радіоаматорів Прилук , та колективної радіостанції радіоклубу, кличний знак якої UR4RZX і це тільки маленька частка тих нагород які мають у своєму арсеналі радіоаматори прилук .
Чимало хто з присутніх на святі підходили і цікавилися, що ж воно такє радіоаматорство, але найбільше вразив хлопчина школяр з гімназії №1, показуючи на встановлену радіоаматорську УКХ антену – спитав, а то що котушка індуктивності?
Так що можна зробити висновок, зацікавленість у молоді до радіо є, нажаль технічних гуртків де б могла вдосконалювати свої здібності бажаюча молодь - нема, тоді як вони повинні бути в кожній школі або щоб були поновлені спортивно-технічні клуби, нажаль цього нема, тому й представляли радіоклуб аматори поважного віку.
Дивлячись на те яка була зацікавленість, є надія що технічний розвиток молоді відродиться.
Початковим місцем для ознайомлення молоді з радіо могла б слугувати колективна радіостанція UR4RZX яка працює і розташована на території і в приміщенні аграрного коледжу.
Зупинка за малим – зацікавленості відповідних керівних органів міста, а не тільки спорткомітету.
До речі, свято спорту було чудово організовано і радіоклуб «Прилуки» вдячний голові спорткомітету за запрошення бути учасниками цього дійства, та відзнаку за присутність на цьому святі спорту.


UT3RZ, 73! И до встречи в эфире.
 
Форум » Клуб радиолюбителей "Прилуки" » Мероприятия проводимые клубом и вопросы клубной жизни » Спортивне свято “Спорт єднає усіх” на стадіоні "Супутник"
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright CQPRILUKI © 2024  Admins  -  UT3RS  
Створити безкоштовний сайт на uCoz
Яндекс.Метрика